Skal du samle dine venner til et temårrangement? Overvej disse ting

Det er en fantastisk tid til at samle bekendte og gode venner, også selvom vejret endnu ikke er til sommerfester og bålaftener. Der er heldigvis en masse andre muligheder for sjove og skøre fester og arrangementer at holde sammen.

Invitér til en uforglemmelig dag og aften

Der er mange valg at tage, når først man begynder at kigge på alle mulighederne for at samle til et arrangement. Undersøg først og fremmest, om ikke det er tiden til at holde en temafest. Der er masser af inspiration at hente på sider som f.eks. partyshop, og gode muligheder for at skyde en fantastisk aften af stablen. Måske er det blevet tid til at invitere til en vaskeægte udklædningsfest og så er det jo en god ide at blive inspireret af en kostume butik. Det kan være en ide at invitere til et bestemt tema, og så kan gæsterne lettere nærme sig beslutningen og valget af eget kostume. En udklædningsbutik vil kunne være til stor inspiration for mange, hvis man ønsker at at finde noget nemt og tidsbesparende. Det kan være, man skal invitere til en årtifest, eller at man skal ankomme klædt ud som sit idol eller som sit yndlingsdyr. Uanset hvad, så vil kostumerne nok skabe ekstra farve, glitter og stemning til ballet, og kender mange af gæsterne hinanden på forhånd, så vil det nok blive lettere at leve sig ind i.

Inspiration og tema

Har du brug for mere inspiration til, hvordan en temafest skal udfolde sig eller hvad temaet skulle være, så tag evt. et kig forbi en kostume butik eller en udklædningsbutik, og forestil dig dine venner i de forskellige udklædninger. Sørg for at være i god tid med invitationer, så udklædningen ikke skal skaffes, laves eller sammensættes i stress og jag, men at gæsterne har god tid til det.