Skab en god balance med aurion mel

Aurionmel er en type mel, der er mere end almindeligt mel. Aurions mission er at skabe en balance mellem natur og menneske. Deres produkter, som enten er økologiske eller biodynamiske, støtter en miljøvenlig produktion, som du er med til at bevare, når du køber Aurion-produkter. De er en af Norges førende producenter inden for forarbejdning af såvel gamle som nye kornsorter og er bl.a. kendt for deres introduktion af gamle kornsorter. Aurion har bragt gamle kornsorter som emmer- og einkornmel tilbage og tilbyder også alternativer som quinoa mel til dem, der ikke kan tåle gluten. Aurions historie strækker sig over 40 år. Det hele startede tilbage i 1974, da den første butik i Hjørring åbnede. Indvielsen af bageriet fandt sted den 23. januar 1980, og allerede i 1984 var Aurions mølle klar til brug. Siden 1984 er aurion mel blevet stenmalet på deres østrigske naturstensmøller, hvilket giver melet en aromatisk smag.

Aurion mel af professionelle kornkværne

Aurion giver ikke afkald på ret meget fra kornet. Som beskrevet beskæftiger Aurion sig med at fremstille mel af gamle kornsorter, som de med tiden har ladet forstumme i glemslen. Aurion bragte disse tilbage til livet i 1993 og 1994, da spelt, einkorn, emmer og kamut blev mødt med stor interesse fra Aurions kunder. Aurion blev dermed den første i Danmark til at producere og sælge disse typer mel igen. Aurion er også konstant i gang med at innovere og lancere nye produkter. F.eks. lancerede de i 2006 det første danske fuldkornsspeltmel, som blev godt modtaget af både forbrugere og presse. Aurions produkter kan findes i de fleste større supermarkeder i Danmark. Aurion er også til stede i flere andre lande, bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Belgien og Holland. Aurions mission er at producere mel og bagværk af høj kvalitet, der gør en forskel i folks hverdag – Aurion ønsker at gøre en forskel.

Aurion mel er både økologisk og biodynamisk

Hvis du er interesseret i at male dit eget mel, har Aurion et fint udvalg af professionelle kornkværne at vælge imellem. På den måde kan du være med helt fra starten af processen og se (og smage) den forskel, som det gør, at du gør det selv. Når du vælger mel fra Aurion, er du garanteret økologisk eller biodynamisk kvalitet. Biodynamisk betyder, at der er yderligere krav ud over de økologiske regler. Så du kan være sikker på, at der stilles høje krav til kvalitet og dyrkning, når du køber produkter fra Aurion. Der er ingen sjusket forarbejdning, og retningslinjerne for økologiske og biodynamiske krav er fuldt ud opfyldt. Aurion melet er desuden malet på en måde, der bevarer kornets næringsstoffer og smag. Dette resulterer i et mere smagfuldt og næringsrigt produkt, der er perfekt til bagning eller madlavning.