Savage Gear til din fisketur

Savage Gear er et fiskerimærke, der startede i 1989. Savage Gear fremstiller moderne udstyr med kvalitetskonstruktion, så lystfiskeren kan nyde sin fangst mere end nogensinde før. Savage Gear tilbyder alt fra stænger til kajakker. Deres produkter er også langtidsholdbare og innovative. Savage Gear undlader aldrig at tilfredsstille en fiskers behov for både ydeevne og stil. Savage Gear sortimentet indeholder mange varer til den ivrige lystfisker, som f.eks. en af deres seneste innovationer: Easy Fish Kayak . Denne kajak er designet specielt til nybegyndere eller folk, der ikke har erfaring med kajaksejlads. Den er også perfekt til små børn, fordi den kan holde op til 300 pounds vægtkapacitet, hvilket nemt gør den ideel til børn! Ud over denne kajak , Savage har for nylig udgivet deres helt nye og lækre design. Læs mere om Savage Gear her.

Det perfekte udstyr til fiskeri

Savage Gear forstår, at nyt og innovativt udstyr vil få folk til at blive begejstrede og åbne markedet for mere end blot én type fiskeri. Savage Gear implementerer en kombination af produkter af høj kvalitet og stilfulde designs for at sikre, at lystfiskerne kan finde det, de har brug for i deres produktsortiment. Savages sortiment vokser hele tiden, fra Savage Gear stænger til Savage Gear kajakker , Savage ved at der ikke er nogen ende på hvad de kan tilbyde når det kommer til kvalitetsfiskeriudstyr. Savage Gear har været kendt for at designe nogle fremragende stænger til begyndere eller erfarne lystfiskere, der ønsker en stang, der er let for øjet såvel som for pengepungen. Savage tilbyder et bredt udvalg af både spinning- og kastehjul. Savage Gear fiskestænger er meget holdbare med moderne former, hvilket er ideelt for en lystfisker, der leder efter en stang med god ydeevne. Savage mener, at stilen aldrig skal gå ud over ydeevnen, så Savage gear er blevet den foretrukne leverandør for mange konkurrencedygtige lystfiskere, der er afhængige af Savage Gear kvalitetsudstyr.

En god fisketur starter her

Savage Gear Easy Fish Kajak er perfekt til små børn, hvilket gør Savage Gear til et af de førende mærker inden for fiskeudstyr. Savage Gear har for nylig udgivet deres helt nye Savage Gear Lures . Savage ved, at den vigtigste del af enhver fisketur er at hale store fangster ind og imponere alle, der ser dig med din fangst!