Sæt tænderne i de uimodståelige flødekarameller fra Karamelleriet

Ikke for hårde, ikke for bløde.

Det er opskriften på de populære og ret så uimodståelige flødekarameller fra Karamelleriet, der er kendt for deres dybe, intense smag og for at have godt med bid – dog uden at være for bløde eller hårde.

Der ligger samtidig et originalt dansk håndværk bag de mange forskellige smagsvarianter af flødekarameller, der passer perfekt som firmagaver, værtsgaver og som en sød forkælelsesgave til dig selv.

Varianterne er udviklet med inspiration fra bl.a. Bornholms landskab.

Så hvad enten du er vild med klassiske flødekarameller eller er på jagt efter nogle nye smage, finder du det hos Karamelleriet.

Flødekarameller – langtidskogning over den åbne ild

Flødekarameller fra Karamelleriet får deres dybe smag fra langtidskogning over den åbne ild i en kobbergryde, hvilket bygger på de gamle håndværkstraditioner.

Det er en proces, du kan følge med egne øjne, hvis du enten besøger Karamelleriet i København eller på Bornholm. Du kan selvfølgelig også altid shoppe dit slik direkte på nettet.

Der stilles nøje kvalitetsstandarder til de respektive produkter – konsistensen skal sidde lige i øjet sammen med smagen.

Der er masser af valgmuligheder i varesortimentet: Chokoladekarameller, pebermyntekarameller med chokoladeovertræk, ”klippestykker” med bornholmsk inspiration, frugtkarameller eller helt klassiske flødekarameller er blot nogle af de mange muligheder.

Har du fundet din personlige favorit? Eller skal du prøve lidt af det hele med en af de mange gaveæsker?

Et dansk eventyr – med kærlighed til det nostalgiske og nutidige

Karamelleriet byder på et godt mix af det nostalgiske og nutidige – og ofte også med et lille glimt i øjet med produktnavne som ”Frk. Næsvis”, ”Hr. Fornem” og ”Fru Fin” – eller en kærlighed til det bornholmske ophav à la ”Rokkestenen”.

Virksomheden blev etableret i 2006 af veninderne Charlotte Vigel & Tine Ipsen – efter at de begge havde haft drømmen i mere end 10 år. I dag er det et succesrigt iværksættereventyr, der forkæler glade kunder med vaskeægte delikatesser.

En skøn gave, der altid hitter hos modtageren

Søde og lækre flødekarameller er altid et hit – du kan bruge dem på messen, når du skal lokke de besøgende hen til standen, eller som en sød værtsgave. Det er dén type klassiske slik, der falder i alles smag – uanset om det er børn eller voksne.

Så vind lidt ekstra kærlighed i venne- eller kundekredsen ved at vælge slik af en ekstra god kvalitet!