Sådan kan du hjælpe dig selv, når du skal planlægge ferie i Danmark

Er det tid til at dig og familien, skal ud og vær turist i jeres eget land, så er der måske et planlægningsarbejde både i forhold til destination, rejsemåde og aktiviteter. Derfor er der her nogle måder, hvorpå du kan orientere dig om de forskellige landsdele i Danmark og hvad de har at byde på, så du kan finde det bedst til dig og din familie.

Find lokale aviser på nettet

Mange store og små byer gør brug af en lokalavis, der ofte kan findes på nettet. Det er en oplagt mulighed for dig til at orientere dig om de forskellige byer – hvad de har at byde på både i forhold til aktiviteter og atmosfære. Det kan være der sker noget specielt på en speciel dato, der kunne være af interesse, så du kan planlægge din ferie omkring denne aktivitet. Det kan også være det giver et indblik af hvilke feriemuligheder, der er i forhold til kost og logi, og på den måde kan gøre sig nyttig i planlægningen. Du kan for eksempel følg linket her, og få et indblik i Esbjerg og byens nærområde.

Rejseguides

Der findes mange forskellige blogs med rejseguides til alskens forskellige destinationer. Disse rejseguides indeholder ofte alt fra forskellige hotelanbefalinger, madoplevelser og oplevelser og aktiviteter generelt. Der findes sikkert også en række forskellige rejseguides med danske destinationer, som du kan søge inspiration i, eller direkte kopiere, hvis det bare passer perfekt med de ambitioner dig og din familie har for jeres ferie. Hvis I har kigget på forskellige destinationer, kan det være der er også er en idé til, hvorledes de kan kombineres i løbet af en ferie, og hvilke ting, I da skal have med fra hvert sted i besøger, så de forskellige destinationer komplementere hinanden bedst muligt, så I kommer på en spændende ferie.