Sådan finder du sjove jokes til børn

Når fortæller jokes til børn, så er det vigtigt at de både er forholdsvis nemme at forstå og er clean jokes. Det vil sige ikke noget med grimme ord eller ord som de ikke forstår. Mangler du et par gode clean jokes, som du kan grine af sammen med dine børn? Så får du her inspiration til hvor du kan finde dem henne.

Gamle klassikere

Der er selvfølgelig alle de gamle klassiske rim og remser, som nok godt kan gå ind under børnejokes. Dem kan du finde i masser af forskellige børnebøger. Det kræver blot en tur til dit lokale bibliotek og så har du straks en håndfuld bøger med gode og sjove jokes til børn.

Internettet

Internettet kan virkelig mange ting, derfor kan du selvfølgelig også finde clean jokes til børn her. Vær dog opmærksom på, at internettet også omhandler rigtig mange ret voldsomme jokes om børn, i stedet for til børn.

Lad derfor vær med at lede efter vittigheder til børn, med et barn der selv kan læse. I hvert fald ikke før du er fremme på en hjemmeside, som kun indeholder sobre jokes som dit barn gerne må høre.

Bedsteforældre og venner

Det kan også være at de ældre generationer i jeres familie kender til en masse gode og sjove jokes til børn, som i kan få glæde af. Det er i hvert fald vær at spørge dem ad. Nogen gange sidder bedsteforældre eller oldeforældre inde med guld, og måske de gør det i dette tilfælde.

Alternativt kan du også spørge rundt i din vennekreds, om der er nogen der kender nogle gode vitser til børn. Specielt andre forældre kan måske have gjort samme undersøgelser som dig og dermed allerede have fundet flere gode jokes som du og dit barn kan grine af.

Svært ved at finde gode jokes til børn?

Har du stadigvæk ikke fundet nogle gode jokes? Så får du her et par stykker som i kan starte ud med at grine af.

  • Hvad falder altid om vinteren men som aldrig slår sig? – SNE!
  • Hvordan finder du Batman i sneen? – bare gå efter fodsporene
  • Hvorfor skulle skyen i skole? Fordi den skulle lære at regne
  • Hvorfor er citroner gule? Det ved de heller ikke selv, det er derfor de er så sure

Forhåbentligt kunne du bruge lidt af dette til at finde nogle rigtig gode jokes til dig og dit barn.