Sådan finder du den rigtige rollator

Har du et ældre familiemedlem, der er begyndt at blive usikker på benene? Så er det nu, du skal overveje at investere i en rollator, så vedkommende undgår at falde og komme slemt til skade. Det er et praktisk hjælpemiddel, der giver stabilitet og støtte under gang med de gode greb og solide hjul. En rollator kan også være en stor hjælp under længere sygdoms- og genoptræningsforløb. Men har du overvejet, hvilken type rollator du skal vælge? Der kan nemlig være gode grunde til at overveje, hvad netop din model skal bruges til.

SeniorSalg – dansk webshop med stort udvalg af rollatorer

På SeniorSalg.dk kan du søge målrettet på udendørs og indendørs rollatorer, der passer til forskellige typer underlag. Til gåture i det fri er det nødvendigt med kraftigere hjul, der bedst muligt tilpasser sig de forskellige ujævnheder. Indenfor skal hjulene være lavet, så de forhindrer skrid og skader underlag mindst muligt. Skal du ofte have din rollator med, bør du sigte efter en let model, eller du kan få foldbare udgaver, der er nemme at have med i f.eks. bilen. En rollator i praktisk design er et godt valg, så du er sikker på, at den er stabil og nem at anvende for den gangbesværede.

Find bakker og ryglæn – og alt derimellem

SeniorSalg.dk har også et velassorteret udvalg af rollatortilbehør, så tag gerne et grundigt kig på de mange muligheder. Noget af det vigtigste udstyr, du kan overveje, er diverse net, bakker og kurve. Da begge hænder er på selve styret, er det vigtigt at have en praktisk opbevaringsplads til diverse ting. Det er også muligt at tilvælge lukkede og vandtætte tasker, der kan klikkes af og på alt efter behov. Et andet nyttigt tilbehør er ryglæn. Langt de fleste modeller har et lille sæde til de små hvilepauser. Med et smart ryglæn kan pausen blive ekstra behagelig, når man kan læne sig tilbage.

Er der brug for andre hjælpemidler?

Søger du en rollator til den ældre, er du muligvis også interesseret i andre hjælpemidler fra SeniorSalg.dk. Det kan være praktiske hjælpemidler som gribetænger, glidelagener eller særlige stole til hjemmet. Et hjælpemiddel kan være den løsning, der giver brugeren ekstra selvtillid og selvstændighed til selv at klare flere opgaver i hverdagen. Alle hjælpemidler fra SeniorSalg.dk forhandles til attraktive og konkurrencedygtige priser. Besøg deres webshop, hvor du kan se deres store sortiment af smarte og praktiske hjælpemidler.