Optimer affaldssorteringen med bioaffaldsposer på 10 liter eller mere fra zenzo.dk

BIOBAG ZENZO leverer bionedbrydelige plastprodukter til ethvert behov. De mange komposterbare plastprodukter fås til en lang række forskellige erhverv, sådan at der er tænkt på alle fra landmanden på marken til kokken i køkkenet. Læs mere herunder, hvis du leder efter miljøvenlige alternativer til konventionelle plastikposer.

Begræns mikroplasten med bioaffaldsposer på 10 liter fra BIOBAG ZENZO

Bioaffaldsposer på 10 liter, 20 liter eller 30 liter kan meget vel være det perfekte valg til dig, der mangler miljøvenlige alternativer i mindre køkkener eller institutioner. I takt med at affaldssortering er blevet mere og mere normalt, er efterspørgslen på komposterbare poser ligeledes steget. Her kommer BIOBAG ZENZO og deres bioaffaldsposer på 10 liter eller mere ind i billedet! Alle deres bioaffaldsposer er fremstillet af certificerede bionedbrydelige og komposterbare polymerer og stivelse. Disse materialer er udvundet fra planter såsom majs, hvilket betyder, at produktet i sidste ende er spiseligt for mikroorganismer. Det er netop denne egenskab, der gør bioaffaldsposerne på 10 liter eller mere komposterbare – uden risiko for mikroplastforurening. Mikroplast ender nemlig aldrig i naturens kredsløb, hvis man vælger at benytte bioaffaldsposer på 10 liter eller mere fra BIOBAG ZENZO, såfremt man benytter dem korrekt. Dette gør poserne særdeles velegnede til for eksempel landmænd eller planteavlere, der bruger kompost som gødning. Med disse bioaffaldsposer på 10 liter eller mere er du nemlig helt sikker på, at den kompost, du danner og benytter, aldrig indeholder mikroplast.

Bioaffaldsposer på 10 liter eller mere er et oplagt valg for mange erhverv

Fordi mange mennesker, institutioner og arbejdspladser lægger mere og mere vægt på at passe på naturen, fås bioaffaldsposer naturligvis i en række forskellige størrelser og kvaliteter hos BIOBAG ZENZO. Sortimentet rummer som sagt et udvalg af bioaffaldsposer på 10 liter, men disse fås også i en mindre model på 6 liter, samt i større modeller på alt mellem 20, 30 og 35 liter. Denne del af udvalget henvender sig til arbejdspladser og institutioner, der genererer mindre mængder organisk affald, men bioaffaldsposerne fås også i endnu større størrelser, hvis du skulle have brug for dette. BIOBAG ZENZO står også bag et udvalg af specielle poser såsom biohundeposer, biobæreposer og biofryseposer samt komposterbare engangsforklæder. Har du dog bare brug for bioaffaldsposer på 10 liter til detailhandlen eller institutionen, er disse nemme at få fat på.

Hvis du skal bruge bioaffaldsposer på 10 liter til detailhandel, er det værd at vide, at poserne er pakket i ruller med banderole og placeret i displaykasser, der kan placeres direkte på dine hylder. Du kan altså være med til at sprede budskabet om det fantastiske produkt, en biopose er, ved at vælge bioaffaldsposer på 10 liter eller mere fra www.zenzo.dk. Her finder du også kontaktinformationer på medarbejdere, der hurtigt hjælper dig med at finde netop de produkter, der passer bedst til dine behov.