Legebyen.dk – Konverter din trehjulede til en tohjulet cykel med Trybike

Vil du gerne styrke dit barns motorik og lægge grundstenene for, at dit barn kan lære at cykle fra en tidlig alder? Med en Trybike cykel fra Legebyen.dk får du et bæredygtigt og gennemtænkt produkt af en høj kvalitet.

Find en justerbar Trybike løbecykel på www.legebyen.dk

Hvis du er på udkig efter en god løbecykel af en høj kvalitet, så bør du helt sikkert se nærmere på Trybike, som du kan købe hos Legebyen.dk. Cyklen er udviklet af to hollandske brødre, der gennem livet har været, og stadig er, vilde med at cykle. De har tidligere arbejdet med import af blandt andet børnecykler, hvor de især havde fokus på balancykler og løbecykler. De fik dog lyst til at udvikle deres egen balancecykel ud fra deres erfaringer og den viden, de opsamlede undervejs i processen. Efter hele 1,5 års eksperimenter landede resultatet i form af deres to forskellige løbecykler i træ og stål. Begge typer kan omdannes fra en trehjulet løbecykel til en tohjulet model, hvilket betyder, at cyklen kan tilpasses barnets kunnen, efterhånden som han eller hun bliver ældre. Deres Trybike kan desuden tilpasses i højden både ved sædet og forhjulet, hvilket giver en stor frihed, når det kommer til at indstille og tilpasse cyklen efter barnets størrelse og individuelle niveau. Forberedelsen til at lære at cykle, er desuden et vigtigt indspark i barnets udvikling. Her får dit barn mulighed for at styrke sin reaktionsevne, balanceevne, evnen til at bedømme afstande samt koordinere bevægelser med arme og ben. Med en løbecykel fra legebyen.dk er dit barn dermed godt på vej til at få styr på de vigtigste grovmotoriske færdigheder, før turen kommer til en rigtig cykel.

Holdbar Trybike cykel fremstillet af miljørigtige materialer

Når du vælger en Trybike løbecykel får du ikke bare et gennemtænkt produkt, der er let at tilpasse til barnets individuelle niveau. Du får også et produkt, der er fremstillet af miljørigtige materialer, herunder blandt andet det certificerede træ det benyttes til deres træhjulede cykel. Der er desuden tale om materialer af en høj kvalitet, hvilket giver en holdbar cykel, som er oplaget at bruge, helt fra barnet er 1,5 år og kan begynde at bruge den trehjulede løbecykel, til de er 6 år og er gået over til den tohjulede udgave af cyklen. Der er desuden god mulighed for at lade cyklen gå i arv blandt søskende eller til en anden familie. Trybike er således også et bæredygtigt valg på dette punkt, hvilket gør den til en god investering for dig og din familie. Du kan læse meget mere om konstruktionen af cyklen, samt hvordan du indstiller og tilpasser den, når du klikker dig ind på www.legebyen.dk.