Komplette løsninger med Leica Danmark

Leica Geosystems Leica Danmark præsenterer nogle interessante løsninger for både professionelle og amatører. Leica Danmark er en af Leica Geosystems’ tre hovedafdelinger, idet de to andre er Leica Geosystems R&D (administreret af Leicas administrerende direktør) og Leica Geosystems GIS & Mapping.

Leica Leica Danmark har mange kunder verden over – fra små virksomheder til offentlige myndigheder – som har valgt Leica som deres foretrukne leverandør, fordi Leica tilbyder komplette løsninger til både professionelle og amatører, som omfatter en stor portefølje af digitale instrumenter til direkte registreringsteknologier, såsom terrestriske laserscannere, GNSS-modtagere, inertialsensorer , maskinstyringsenheder og felt computere. Så hvis du synes det her lyder interessant så besøg Leica Danmark nu.

Leica Danmark er ekspert i udvikling

Leica Danmark er også ekspert i udvikling og markedsføring af digitale instrumenter til professionelt brug, f.eks: Leica’s Trimble 5700 GNSS-modtager af militær kvalitet og Leica’s 70 cm Leica RCD30/33 terrestriske laserscannere . Leica leverer en bred vifte af produkter; vi har lavet en liste over Leica Danmarks værktøjer, som kan være nyttige for professionelle og amatører, der gerne vil prøve Leicas komplette løsninger. Leica Danmark er ekspert i udvikling med deres mange års erfaring er det blevet et stort brand i Danmark, såvel som udlandet.

Mange nyttige produkter fra Leica Danmark

Leica Danmark har mange nyttige og interessante produkter til professionelle og amatører. Nedenfor har vi listet nogle af Leicas mest interessante og nyttige instrumenter, som kan være nyttige for både amatører og professionelle..

Leica Lino L2 – et laserniveau som intet andet Så hvis du leder efter et letanvendeligt men professionelt laserniveau, er Lino L2 fra Leica Geosystems din løsning. Lino L2 er et af Leica Geosystems’ mest populære produkter . Det kan bruges af alle til alle former for indendørs eller udendørs målinger, og det har også en imponerende rækkevidde på sin laserlinje. En stor fordel ved Lino L2 er, at det fungerer både indendørs og udendørs. Med andre ord kan Lino L2 bruges i næsten alle situationer, så det er et meget fleksibelt værktøj. Lino L2 leveres med en lasermodtager til laserlinjen og en ekstern GNSS-sensor til tilslutning til Lino L2’s mobile og kompakte kuffert. Som nævnt ovenfor er Leica Lino L2 et af Leica Geosystems’ mest populære produkter. Det er udviklet specielt til professionelle, der har brug for et simpelt værktøj på professionelt niveau.