Hos Naturbutikken har de Swarovski

Køb din næste kikkert hos Naturbutikken. Naturbutikken er en forretning beliggende i hjertet af København og en velbesøgt webshop på www.naturbutikken.dk. Her finder du kikkerter, teleskoper og alt derimellem i høj kvalitet til fantastiske priser. Læs derfor videre her, hvis du vil høre mere om kikkerter fra blandt andet Swarovski og Hoya.

Få Swarovski udstyr til naturen fra Naturbutikken

Swarovski producerer udstyr til naturnørder i høj kvalitet! Deres mange lækre produkter omfatter alt fra kikkerter til beklædning, der kan gøre dine oplevelser i naturen en hel del mere behagelige. Tag for eksempel en Swarocski CL Curio, der er en professionel lomme kikkert i et elegant design. Netop denne kikkert er det oplagte valg for eventyrlystne friluftsfolk, der både går op i funktionalitet, ergonomi og æstetik. Eller vælg mellem en Swarovski Hawk Beanie, Swarovski Merino handsker og en Swarovski Tube halsedisse. Disse beklædningsartikler er alle med til at gøre dine opdagelser betydeligt sjovere, da de for eksempel kan holde dig varm i de tidlige morgentimer. Find også en Swarovski 30L rygsæk, der er ideel til de daglige eventyr i naturen, da den giver hurtig adgang til din nye kikkert. Du får nemlig et integreret rum til kikkerten, samt aftagelige skillevægge indvendigt, hvilket for eksempel også gør den perfekt til weekendens spontane vandretur.

Overvej også udstyr i høj kvalitet fra Hoya

Hoya er et andet mærke, der forhandles hos Naturbutikken på www.naturbutikken.dk. Hoya producerer beskyttelsesfiltre til teleskoper, der gør det muligt for dig at undgå ridser og ødelagt coating på dit dyrebare udstyr. Et ordentligt beskyttelsesfilter fra Hoya kan derfor blive din måde at undgå dyre reparationer på! Et Hoya filter afviser nemlig først og fremmest støv, der ofte kan være svært at undgå og kræve meget vedligeholdelsesarbejde. Dette sker ved en ny antistatisk belægning, der er implementeret omkring filteret til at fungere som et kraftfelt mod de mange støvpartikler. Selve beskyttelsesfilteret er fremstillet af Hoya professionelt optisk glas, der både er hærdet og vandafvisende. Det er derfor også utroligt nemt at rengøre, hvis du får små pletter eller fingeraftryk på overfladen. Glasset er sikret af en let, lavprofileret aluminiumsring, hvilket gør det muligt for filteret at kunne opretholde en perfekt paralleljustering. Dette hjælper til at opnå en maksimal skarphed, hvorimod den lave profilform sørger for, at der ikke opstår vignettering, hvis du arbejder med ultravidde objektiver.

Læs mere om Hoya, Swarovski og de mange andre mærker, der forhandles hos Naturbutikken på www.naturbutikken.dk. Har du behov for at tale med en erfaren medarbejder, er dette også en mulighed over enten telefon eller ved at besøge den store butik i hjertet af København.