Hos GrusDirekte.dk finder du filtergrus

GrusDirekte.dk kan blive din nye leverandør af byggematerialer af enhver art. Hos dette firma leveres mere end 1.200 tons byggematerialer om ugen — et tal, du sagtens kan blive en del af. Har du for eksempel brug for et materiale som filtergrus får du nemt dette leveret, ligesom at du lige så nemt får det hele afhentet igen!

Få drænende filtergrus hos GrusDirekte.dk

Filtergrus bruges på steder, hvor vand har svært ved at trække ned i jorden. I dette tilfælde bruges filtergrus nemlig til at lufte jorden, sådan at vand lettere kan trænge helt ned i undergrunden. Filtergrus bruges på denne måde til at dræne jord, der er meget leret og derfor vanskelig at holde tør. Hos GrusDirekte.dk fås filtergrus i korn med størrelsen 0-8 mm, samt i bigbags med mængderne 250, 500, 1000 eller 1500 kg. Filtergrus, også kaldet drængrus, fås dog også løst, sådan at du selv kan vurdere præcis, hvor meget du har brug for. Netop denne type filtergrus fra GrusDirekte.dk er altid brun og rødlig, men kan variere fra ordre til ordre, alt efter hvor i landet den kommer fra. Dette betyder også, at det kan variere i forhold til, hvor fint eller groft det er.

Du kan bestille en stor container til affald

Filtergrus er dog ikke det eneste at finde på www.grusdirekte.dk. Her finder du nemlig også et varieret udvalg af muligheder inden for kategorien affaldssortering og -håndtering. En container til affald er for eksempel perfekt i forlængelse af forskellige former for byggeprojekter, hvor større mængder have- eller byggeaffald akkumuleres. GrusDirekte.dk tilbyder derfor både billig leje, opstilling og tømning af containere til enhver form for affald. Står du for eksempel midt i et husrenoverings-projekt fås en container til affald, der passer asfalt, beton, bygningsaffald, træ, brændbart, pudsaffald og lignende. Eller mangler du hjælp til at komme af med haveaffaldet? Så fås en container til affald også, som passer jord eller generelt haveaffald. Du er derfor altid godt dækket ind, hvis du vælger en container til affald fra GrusDirekte.dk. En container til affald kan desuden lejes i flere forskellige størrelser, sådan at de bedst passer dit specifikke projekt, og den mængde affald du behøver hjælp til at skaffe dig af med. Den eneste hage ved at bestille en container til affald er i nogle tilfælde kommunen. De behøver nemlig op til 4 ugers behandlingstid til at bearbejde en ansøgning om opstilling på offentlige veje. Opstiller du dog på egen matrikel behøves ingen tilladelse, og containeren leveres derfor altid inden for bare 3 hverdage.