Har du lidt mave? Overvej at gå i skjorte

Er du en mand, der vil se lidt smart ud, kan du tage en skjorte på. Det gælder især, hvis du ikke har vaskebræt eller muskuløse arme og er nødt til at gå med lag for at være flot og præsentabel. Når du leder efter skjorter, er der et par ting, du kan have for øje i din søgen. Fx om du ønsker en løs eller en stram pasform. Her gælder det så om at vælge det, du umiddelbart føler dig mest komfortabel i.

Hvad skal tekstilet være?

Noget andet er materialet. Syntetiske stoffer som polyester og polyamid har stor strækbarhed og er ikke så villige til at absorbere fugt som fx uld. Til gengæld er det naturlige tekstiler som bomuld, som du bør overveje, hvis du ønsker en skjorte med høj åndbarhed. Er du til bomuldsskjorter, så kan du fx finde Eton skjorter. Disse kan du finde med ren bomuld, uden tilsætningsstoffer, i flere varianter.

Fremtræd professionel i en simpel skjorte

Skjorter fra Eton kan du få med antirynke-funktion, så du ikke behøver hive strygejernet frem, hver gang en skjorte har været til vask eller ligget på en hylde i klædeskabet. Eton laver bl.a. skjorter, der egner sig til formelle lejligheder – det vil fx sige klassiske mønsterfrie skjorter i de lyseblå nuancer, du kender fra erhvervslivets påklædning. Men Eton laver også skjorter prydede med flotte mønstre.

Eton-skjorter til afslappede omgivelser

Sidstnævnte skjorter egner sig selvfølgelig godt til afslappede omgivelser, fx når du går nede ved havnen eller er på ferie. Så hvad end du er på jagt efter skjorter til at give et professionelt udtryk på dit studiejob, eller du har brug for noget flot og rart at have på sammen med et par shorts og nogle sandaler, kan du finde det fra Eton. Så tjek udvalg med Eton-skjorter online – du finder mange slags.