Hansen & Larsen kan varetage industribyggeri

Hansen & Larsen kan blive dit foretrukne entreprenørfirma! Deres mange års erfaring med både store og små byggeprojekter, gør dem yderst kompetente til at tage hånd om alt fra privatbyggeri og erhvervsbyggeri til byggeri inden for landbruget. Er du for eksempel interesseret i opførelse af kontorer, industrihaller eller butikker? Så kan du med fordel læse mere om mulighederne i kategorien industribyggeri herunder.

Hos Hansen & Larsen får du hjælp til industribyggeri

Hos Hansen & Larsen udføres byggeprojekter til private, erhvervsdrivende og landbrug. Industribyggeri eller erhvervsbyggeri er derfor intet problem — uanset lejlighed og størrelse. Eksempler på tidligere projekter inden for industribyggeri dækker blandt andet produktionshaller, vindmøllefundamenter og kontorbygninger. Ud over disse typer af industribyggeri har Hansen & Larsen også været med til at udføre byfornyelse, såsom totalrenoveringer af butikscentre, samt offentlige projekter, såsom ældreboliger, handicapboliger og kulturcentre. Deres kompetencer er mange, hvilket vil sige at intet projekt er for stort eller for småt til netop denne entreprenørvirksomhed. Industribyggeri er også muligt i forlængelse af både nybyggeri, renoveringsprojekter og tilbygninger til allerede eksisterende bygninger. Hansen & Larsen er således klar med projektledelse og entreprenørerfaring, uanset hvilket projekt du står over for! Ønsker du for eksempel at modernisere en allerede eksisterende produktionshal? Eller mangler du en tilbygning til en kontorbygning, der er blevet for lille? Hansen & Larsen står klar med ekspertise, der kan hjælpe dig sikkert videre.

En ting er dog sikkert, når du vælger Hansen & Larsen i forlængelse af dit nye industribyggeri. Det er, at alle typer af projekter får samme mængde opmærksomhed og overvågenhed. I starten af ethvert projekt bliver du sat sammen med en projektleder, der fungerer som dit holdepunkt gennem hele forløbet. Denne projektleder vil altid inddrage dig, hvor det giver mening, sådan at du har mulighed for at være så tæt på processen, som du ønsker. Den særdeles kvalificerede og erfarne projektledelse du mødes af hos Hansen & Larsen gør dog, at du også trygt kan læne dig tilbage og overlade projektet i firmaets sikre hænder. Her bliver der nemlig taget hånd om alt fra samarbejder med underleverandører til overholdelse af forskellige former for aftaler og deadlines. Projektlederen har ligeledes styr på alt, der hedder byggetekniske krav. For at dit specifikke projekt skal kunne udleves er det nemlig vigtigt, at det lever op til en række håndværksmæssige love. Hansen & Larsen sørger derfor for, at alle disse er på plads, så byggeprocessen kan forløbe helt efter planen.

Når du besøger www.hansenlarsen.dk mødes du af en overskuelig kontaktformular, du kan bruge til at få dit byggeprojekt vurderet med et uforpligtende tilbud. Du finder også eksempler på allerede udførte projekter, firmaets historie og meget mere.