Gemmer du på en indre trommeslager? Find alt i trommer og slagtøj hos Slagtøj Centret

Hvis du længe har haft en drøm om at mestre et instrument, er der al mulig grund til at gå i gang med projektet. Mange kaster sin kærlighed på trommer, og det er slet ikke så underligt. Trommeslagerens fornemmeste opgave er nemlig at holde rytmen i musikken. Hos Slagtøj Centret finder du alt i slagtøj, så du kan slippe din indre trommeslager løs.

Slagtøj Centret er Danmarks førende butik for trommer

Markedet for trommer og slagtøj er kæmpe stort, og Slagtøj Centret på Frederiksberg tilbyder alt, hvad hjertet kan begære inden for slagtøj. Deres udvalg består af akustiske trommesæt, el-trommer, orkester slagtøj, percussion og et enormt sortiment af tilbehør. Dertil er butikkens værksted anerkendt i hele Norden for både håndværk og ekspertise.

Slagtøj Centret har solgt trommer og slagtøj siden 1980, og på baggrund af deres mere end 40 års erfaring kalder de sig selv Danmarks førende butik for trommer og slagtøj. Når du handler her, er du altid sikret kompetent rådgivning. Butikkens salgstilgang er ikke at sælge dig det dyreste, men at du får det rigtige instrument, uanset om det er billigt eller dyrt.

Mærker i høj kvalitet

Trommer fås i et utal af mærker, og det kan derfor være svært at vide, hvilket der er bedst for dig. Du ønsker naturligvis, at dine trommer skal være inspirerende at spille på og holde i mange år, og derfor tilbyder Slagtøj Centret udelukkende kvalitetsinstrumenter fra anerkendte brands.

Du er altid velkommen til at teste trommerne i butikken, inden du beslutter dig, så du bedre kan vurdere, hvilke der er de rette for dig.

Gå på opdagelse i et enormt udvalg af trommeskind og bækkener

Hvilket trommeskind du vælger, har afgørende betydning for din lyd. Du har et hav af valgmuligheder, når det gælder skind, som bl.a. enkeltlagsskind, dobbeltlagsskind og skind med indbygget dæmpning. Nogle trommeskind bliver lavet i dyreskind og anvendes i traditionelle genrer, hvor en varm og naturlig tone er en vigtig faktor. Andre skind fremstilles i plastik eller andre syntetiske materialer og bruges indenfor pop, rock og moderne musik, som lægger vægt på holdbarhed og konsistens.

Udover det rigtige trommeskind er et bækken også et uundværligt element på dine trommer. Faktisk er et bækken noget af det mest musikalske på et trommesæt. Hos Slagtøj Centret finder du både trommeskind og bækkener fra førende mærker, så du kan komme godt i gang med dit musikalske eventyr.