Førende forhandlere af italienske sko i Danmark,

Hos Scarpa har vi siden 1986 solgt håndlavede italienske sko. Vi er en af de førende forhandlere af italienske sko i Danmark, og vi går meget op i at kunne tilbyde vores kunder det bedste fra Italien. Italienske sko er kendt for deres høje kvalitet og unikke design, og derfor er de meget populære. Hos Scarpa kan du finde et stort udvalg af italienske sko, så du kan finde lige hvad det er du går og ønsker. Vi har alt fra lækre sandaler til flotte stiletter, så kig ind og se vores udvalg. Det er helt tilbage siden 2015 hvor Stine og Martin valgte at gå deres egen vej med mærket Scarpa. De valgte dengang at gøre navnet til eget design. Dette gjorde de ved at starte med en lille fabrik. Den dag i dag arbejder virksomheden med 3 forskellige frabrikker, hvor alle 3 af de nuværende fabrikker ligger placeret nær Marche området syd for Bologna. Læs mere om den utrolige kvalitet og de mange muligheder for dig indenfor Italienske sko.

Kvalitets håndlavede Italienske sko

Dette gøres for at kunne have den daglige dialog med skomagerne. Det er designeren Stine, der står for det kreative arbejde i design af nye modeller og farver. Udover dette søger Martin hele tiden efter de helt rigtige lædertyper til brug for produktionen. De italienske sko fra Scarpa bliver designet og produceret på baggrund af mange års erfaring og viden, indenfor fodtøjsbranchen. Denne kombination af erfaring og viden gør at de sammen kan skabe kvalitets håndlavede Italienske sko. Hvilket er hvor de står i dag.

Fremstiller sko af kalve- og bøffelskind

Scarpa laver først og fremmest sko af kalve- og bøffelskind, der er vegetabilsk garvet. Deres produktion anvender kun den bedste kvalitet af kalve og bøffelskind. Alle skindene er vegetabilsk garvede, hvilket gør dem miljø- og allergivenlige. For at opnå den blødeste pasform vasker Scarpa en stor del af deres fodtøj, og lægger stor vægt på valget af såler, som er vigtig for komfort og holdbarhed. I dag findes Scarpa forhandlere over alt i landet. Du kan finde links til alle forhandlere her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning. Kvalitet og service er i højsædet hos Scarpa – italienske sko af højeste kvalitet.