First Floor CPH har en New Yorker væg og glasvæg

Står du midt i en renovering af et rum eller en væg? Så kan det være værd at læse med her! Det kan være, du skal tænke i retning af enten en New Yorker væg eller en glasvæg. Begge vægtyper kan fås inde hos www.firsfloorcph.dk og er elegante samt flotte vægtyper til et moderne hjem. Begge vægtyper skaber et moderne og stilrent design i rummet.

Få en eksklusiv New Yorker væg fra First Floor CPH

Hos www.firstfloorcph.dk finder du alverdens forskellige vægtyper. Du kan finde din næste moderne New Yorker væg, hvad end den skal stå i stuen, i køkkenet, på badeværelset, ved et mødelokale e.l. Du kan få en New Yorker væg til lige netop det rum, du ønsker, og til det behov, du har. Med en New Yorker væg får du et fantastisk objekt til din indretning, samtidig med at du får en kontrast til de hvide vægge. Yderligere er den største fordel, at du får følelsen af, at rummet bliver større og mere lyst. En New Yorker væg er det perfekte tiltag til at skabe mere luft, plads og lys på dit kontor, i køkken, i stuen, eller et fjerde sted. En ekstra fordel er, at en New Yorker væg både afskærmer lyde og lugte. Mange nybyggede huse i dag er bygget ud fra en ide om at have få, store rum. Men med en New Yorker væg kan du stadig fastholde de store, åbne rum, afskærme for lyde samt lugte og have mere privatliv.

Find en glasvæg i dansk design til alle husets rum

En glasvæg dækker over mange forskellige ting, og som ofte vil man også mene, at en glasvæg er det samme som en New Yorker væg. Der findes dog nogle flere muligheder med en glasvæg, som ikke altid gør sig gældende eller er muligt med en New Yorker væg. Det kunne eksempelvis være, at en glasvæg kan fungere som trappeværn eller ved en repos. For at kunne blive brugt som trappeværn eller ved en repos, skal glasvæggen stives af med balyster, så glasset får den stivhed, et værn skal have. Modsat kan det eksempelvis også være muligt at lave en glasvæg med messing til badeværelset. Med messing skabes der både en stabil og holdbar løsning, som afskærmer for vand, men som også får et flot, stilrent og råt look. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad man kan få lavet med en glasvæg. Det betyder intet, om du har et indhak i væggen, har et skråloft, et bølgende gulv, en smal væg e.l. Se mere på www.firstfloorcph.dk.