Få lavet nogle helt unikke sneakers hos KarlsKicks.dk

Er du helt vild med sneakers? Er du ligeledes på udkig efter nogle nye, som kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit? Måske du allerede har nogle sneakers derhjemme, som blot kunne bruget at blive peppet lidt op? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om KarlsKicks.dk, som laver helt unikke, skræddersyede sneakers. De sælger dog også en masse sneaker pleje, så du kan sørge for, at dine yndlings sneakers holder i mange år frem.

Er du desuden fra København, eller bor du blot lige i området? Så kender du måske allerede KarlsKicks.dk. KarlsKicks.dk har nemlig også en sneakers butik i centrum af København. Her har du således mulighed for at købe de mest hypede high-end sneakers, men du har ligeledes mulighed for at få skræddersyet nogle sneaker lige efter dine præferencer. Lyder det som noget for dig? Så tjek KarlsKicks.dk ud allerede i dag!

Få restaureret dine yndlings sneakers hos Karlskicks.dk

Karls Kicks er et dans brand, der blev etableret tilbage i 2015 i en forstand til København. Her var det en mand ved navn Karl Faurholt, der startede brandet. Han ville gendanne sine egne ødelagte sneakers, og da han delte sit resultat på sine sociale medier, var responsen enormt positiv. Af netop den grund valgte han at gøre det til en virksomhed – nemlig KarlsKicks.dk. Hele målet med KarlsKicks.dk er således at restaurere og gendanne dine gamle sneakers, så de kommer til at se ud som ny igen. På den måde bliver de også helt unikke, og dermed high-end limited edition sneakers.

Karlskicks.dk har det hele

Hos KarlsKicks.dk har du altså mulighed for at købe alt lige fra skræddersyede sneakers til sær med sneakers pleje, således du har mulighed for at pleje og passe dine nye sneakers, så de holder i mange år frem. Ønsker du desuden at give dine yndlings sneakers en kærlig hånd, kan du blot tage dem med ind til butikken i København, hvor de vil få et helt nyt liv. Skal du dog have skræddersyet nogle sneakers helt fra ny, kan du vælge mellem blandt andet Nike Air Force 1, Nike Air Force V.2 og Old School Vans. Kort sagt, har du altså rig mulighed for at designe nogle helt unikke sneakers i netop den model, som du godt kan lide.