Essentials Foods – luksus hundefoder til din hund

Går du meget op i din hunds foder og sundhed? Ønsker du at give din hund det bedste foder på markedet? Så bør du prøve at servere Essentials Foods for din hund.

Hundefoder og godbidder fra Essentials Foods er noget helt specielt. Produkterne udgør nemlig “måltider til hunde” – ikke bare hundefoder. Her er din hunds velvære i fokus. Essentials Foods har gennem tiden opnået unik viden omkring, hvad hundens føde skal indeholde, for at den får det mest optimale ud af tilværelsen. Målet med dette foder er at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner. Ingen ingrediens eller næringsstof er havnet i det endelige produkt ved en tilfældighed, hvilket er en kæmpe tryghed for dig som hundeejer. Du kan bare læne dig tilbage med ro i sindet og stole på, at Essentials Foods opfylder din hunds behov til en sund og nærende kost.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af hundefodret fra Essentials Foods.

Essentials foods styrker hundens helbred

Dette hundefoder er fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din hunds helbred. Den rette kost er nemlig med til at gøre, at din hund kan leve længere. Derfor er kosten noget, du bør prioritere som hundeejer. Essentials Foods har også udviklet sit eget princip; BOF-princippet, som går ud på, at hundens naturlige spisevaner og kost gengives. Dette medvirker til at holde hundens blodsukker stabilt og er dermed et særdeles godt bud på noget af det bedste hundefoder på markedet. Energiindtaget fra de forskellige makronæringsstoffer protein, fedt og kulhydrat er nøje afstemt i foderblandingerne, så din hund får lige netop det indenbords, man efter bedste skøn mener, er den fuldstændig optimale kost. Du kan altså være helt sikker på, at i hvert produkt fra Essentials Foods finder du, deres bud på det, din hund skal spise for at få de allermest optimale betingelser i livet.

Uanset om du har en labrador, puddel schæfer eller noget helt andet, så er Essentials Foods det helt rigtige foder til din bedste ven.