Du kan få en 40 fods container hos DC-Supply

DC-Supply er eksperter i containere til alle tænkelige formål. Læs bl.a. her om en stor 40 fods container eller en container med køkken.

En 40 fods container fra DC-Supply har masser af plads

DC-Supply tilbyder både udlejning og salg af containere til alle tænkelige formål. Hvis du har et problem, kan en container måske være løsningen. De har siden 1981 ombygget containere til stort set hvad som helst. Rundt omkring i verden fra Uganda til Grønland finder du containerløsninger bygget af DC-Supply. Det kan være mobile køkkener, studieboliger, herberger, øvelokaler, mobile værksteder, slagterier, kølebokse, generatorer, skurvogne og toiletter. Der findes et hav af forskellige måder, man kan bruge en 10, 20 eller 40 fods container på. Den store model, 40 fods containeren har 28 m2 gulvareal og kan bruges til mange forskellige formål. Hvis du skal bruge en løsning med endnu mere gulvplads, så kan containere sammenbygges og skabe endnu større rum. På www.dc-supply.dk kan du bl.a. finde et mobilt køkken til udlejning, som består af 11 sammenbyggede containermoduler, og som har et areal på 130 m2. Dette køkken har været brugt til situationer, hvor der skal bruges et midlertidigt køkken, som har høj kapacitet og det bedste industrielle udstyr. Der findes mange forskellige formål til en 40 fods container, og du kan også købe en helt tom model, hvis du selv vil indrette og ombygge den eller bare bruge den til opbevaring, som den er.

En container med køkken er en smart og hurtig løsning

DC-Supply har et stort udvalg af containere til mange formål, og hvis du søger en container med køkken, så kan du finde mange forskellige modeller i butikken. De har bl.a. lavet studieboliger med individuelle køkkener, genhusningscentre med lejligheder med køkkener såvel som mobile industrikøkkener. Deres store mobile industrikøkkener til leje kan bruges til, når et storkøkken skal renoveres, fx på en højskole, men eleverne stadig skal have mad. Det store køkken på 130 m2 har været brugt i mange forskellige sammenhænge og vil helt sikkert være lige noget for dig, hvis du skal bruge en stor kapacitet hurtigt og effektivt. En container med køkken kan se ud på mange måder, og du kan bestille en skræddersyet løsning på www.dc-supply.dk. Deres container med køkken findes både i store og små modeller, og de har løsninger til højskoler, genhusningscentre, efterskoler, asylcentre, flygtningelejre, studieboliger og meget mere. Du kan altid kontakte virksomheden for at snakke om dine ideer, dine behov og udfordringer, for at I kan finde en løsning i fællesskab. Find den helt rette container med køkken i samarbejde med DC-Supply. De har i over 40 år udviklet specialløsninger til både militære, offentlige og private aktører.