Det kan I lave på en drengeaften

Det er vigtigt at pleje gode venskaber, hvilket også er hvorfor, at man bør holde drengeaftener med gutterne i ny og næ. Det kan dog være svært at finde på noget nyt hver gang, hvilket betyder, at man hurtigt kommer til at lave det samme igen og igen. I dette indlæg vil vi komme ind på, hvad I kan lave til en drengeaften! Læs med herunder.

Tag ud og spil paintball

Paintball er en klassiker, hvis dagen står på drengehørm. Med paintball kan man komme ud og forbrænde nogle kalorier, være taktiske, og skyde sine bedste makkere i røven med kugler der splatter. Paintball kan gøre lidt ondt, men det er det hele værd, hvis man er en god gruppe afsted.

Gameraften

Ligegyldigt om I foretrækker at spille på konsol eller på computer, så kan det være hyggeligt med en gameraften. Her kan man udfordre hinanden i forskellige spil, eller samle et hold og spille sammen. Det er oplagt at spille spil som Fifa eller Counter-Strike, hvis der skal games med gutterne.

Brætspilsaften

Selvom det ikke lyder som drengehørm, så kan det være utrolig hyggeligt at spille brætspil. Der findes et væld af brætspil på markedet, og der er med garanti noget, som din vennegruppe vil synes er sjovt. Nogle populære spil er Hint, Sequence, Risk eller Dungeons and Dragons.

Ølsmagning

Ølsmagning kan gøres på mange måder. Man kan aftale, at alle tager 2 øl med, som man så skal smage på. Eller man kan tage ud og betale for en decideret ølsmagning. En ølsmagning kan være en god warmup til en bytur, eller blot en god aften, hvis man elsker øl.

Vinsmagning

Til dem der ikke er så vilde med øl, så er en vinsmagning måske den rette vej at gå. Her kan man som med øl aftale at man tager en flaske eller to med, eller tage ud i byen og få en vinsmagning. Ved en vinsmagning er det dog en god idé at aftale et prisleje, da vin kan være meget dyre.

Konklusion

Der findes mange forskellige ting man kan lave på en drengeaften, og hvilken der passer bedst til din vennegruppe afhænger af jeres præferencer. Find på noget, som I alle synes er sjovt, så er I sikret en god aften. Det kan enten være med inspiration fra mulighederne ovenfor, eller ved at besøge en hjemmeside som https://mandeportalen.dk, som er en hjemmeside målrettet mænd. Her vil I med garanti også kunne få gode idéer.