Dan Egtved har afspærringer til kvæg og kobørster

Dan Egtved har et stort udvalg af forskelligt udstyr til dyr og landbrug. Læs mere her om bl.a. kobørster og afspærringer til kvæg.

Find smarte afspærringer til kvæg hos Dan Egtved

Dan Egtved har et stort udvalg af forskelligt staldinventar til alle slags dyr. De fører bl.a. afspærring til kvæg i den bedste kvalitet. Når man arbejder med store dyr, så bliver staldinventaret slidt, og det skal laves i de bedste materialer for at holde til den hårde belastning fra de tunge dyr. I butikken findes der bl.a. låger med mange forskellige funktioner og udtryk. Der er bl.a. Texas-låger, som lader dyrene gå den ene vej ved at svinge op, men forhindrer dem i at gå den anden vej, hvilket kan være praktisk i nogle tilfælde. Der findes også teleskoplåger, som kan blive længere eller kortere alt efter behov. Disse afspærringer til kvæg er smarte, når der skal afspærres i flere retninger og gangene har uens mål. Afspærringer til kvæg kan se ud på mange forskellige måder, og der er også låger, som kan hæves, med kontravægt, der er lette af hæve og som er smarte til situationer, hvor dyrene klumper sig sammen foran ind- eller udgangen, og man ikke ville kunne finde plads til at svinge en låge op. Du kan finde mange forskellige slags afspærringer til kvæg, og med sikkerhed finde den helt rette låge til dine behov. Læs meget mere om afspærring til kvæg på hjemmesiden, hvor der findes mange muligheder og alle produkter er lavet i robuste materialer.

Forkæl dine køer med praktiske kobørster

Dan Egtved sælger også redskaber til landmanden, som fx manuelle kobørster såvel som automatiske. Køer har behov for at klø sig for at børste skidtet af deres rygge og kradse sig, hvilket sætter blodcirkulationen i gang. Der findes mange forskellige slags kobørster, også vægmonterede automatiske modeller, som sætter i gang med at dreje rundt ved berøring. På den måde kan køerne selv stille sig over under børsten og puffe til den med ryggen, hvilket sætter kobørsten i gang med at dreje rundt, og på den måde får koen kradset sig godt og grundigt. Der findes mange forskellige kobørster i butikken, og de har mange praktiske egenskaber. Der er bl.a. et system, som beskytter koen imod skade ved overbelastning, såvel som skiftende drejeretning, hvilket sikrer ensartet belastning af børsterne. Du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde den helt rette børste i butikken til dine dyr. Læs meget mere om kobørster på www.dan-egtved.dk, hvor du også kan opsøge rådgivning om de forskellige produkter og de forskellige behov, de dækker. Der findes mange gode måder at øge komforten i stalden på.