Clean parfume – unikke dufte til enhver smag

Leder du efter en skøn duft, der kan få alle til at falde bagover? Så bør du prøve en Clean parfume.

Hele filosofien bag en Clean parfume var, at duften skal være så let, at det ikke er duften, der bærer kvinden, men kvinden der bærer duften. Således kom Clean til verden i 2003 med en mission om at være et hverdags alternativ til de mange tunge parfumer på markedet, og derfor sætter duften fra en Clean parfume sig også helt naturligt på huden.

Nogle af deres bedst sælgende parfumer er bl.a. Rain. Denne Clean parfume er en utrolig naturlig duft. Den friske duft vil med garanti lede dine tanker over på en blid regnvejrsdag. Du vil derudover måske forbinde den med det danske forår, idet den samtidig har en dejlig duft af melon, påskeliljer og åkander. Der er dog også mange andre Clean parfumer, som er yderst populære. Her er der tale om Clean Skin og Clean Warm Cotton. Clean Skin giver dig en blid duft af honningmelon, lotusblomster og roser, hvorimod Warm Cotton byder på duftnoter af citrus og jasmin. Denne Clean parfume vil med sikkerhed fører dine tanker hen på følelsen og duften af nyvasket vasketøj.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Clean parfume.

Et enkelt koncept med et simpelt indhold

Clean parfume er baseret på rene og enkle dufte. Designet er simpelt og minimalistisk og duften holder sin renhed hele dagen. Alle dufte fra serien leder tankerne over på noget varmt og blødt, og er duften af hjemlig hygge og renhed. Som navnet indikerer, er Clean parfume baseret på at holde det så enkelt som muligt. Dette vil sige, at man kun anvender ingredienser, der er gode for huden og som ikke indeholder giftige stoffer. Clean er et at de første grønne parfumebrands, der har fokus på bæredygtighed. Parfumens emballage er fremstillet i et bæredygtigt materiale, der kan genbruges. Parfumens trykfarver er vandbaserede og ikke giftige. Ligeledes er alkoholen i Clean parfume ikke giftig, majsafledt og i en Aloe Vera base, der er skånsom for huden. Parfumer fra Clean er uden parabener, fri for sulfater og kunstige farvestoffer, uden mineralske olier og endelig er Clean parfumer ikke testet på dyr.