Candino Ure: Klassiske ure til moderne kvinder og mænd

CANDINO står for “Montres Christian Constant”. I de sidste 25 år har dette mærke skabt over 500 forskellige modeller af ure. Virksomheden er baseret i Lausanne og har specialiseret sig i produktion og distribution af luksusure under CANDINO-mærket. Det er førsteklasses ure, der er designet til moderne mænd og kvinder, der sætter pris på klassiske designs med et twist. Hvis du elsker klassiske ure, der er perfekte til hverdagsbrug, så vil du blive forelsket i Candino ure. Denne artikel indeholder oplysninger om mærket, deres historie og nogle af deres mest ikoniske modeller. Lad os udforske mere…

Hvem er Candino?

Christian Constant er kreativ direktør for Candino Watches. Han er et af de førende mærker inden for schweizisk urmageri, hvor han har designet over 500 forskellige modeller. Han er kreativ direktør, designer og forretningsudvikler. Hr. Constant er blevet hædret med “Best of the Best”-prisen i den schweiziske urmagerbranche. Han har været medlem af bestyrelsen for School of Art and Design i Lausanne. Han har været gæsteprofessor på forskellige universiteter rundt om i verden. Han taler fem sprog og har boet i fem lande. Hans første ur blev lanceret i 1976 og blev solgt i fem lande. I 1989 besluttede han sig for at lancere et nyt mærke, CANDINO. Mærket distribueres i mere end 50 lande, og kollektionen sælges i over 1.200 detailforretninger. Candino Watch Factory ligger i La Chaux-de-Fonds i Schweiz.

Historien om Candino-urnerne

I 1989 var Christian Constant på rejse i Sydfrankrig. En dag stoppede han ved en landsby ved navn Moustiers Ste Marie. Han besøgte det lokale museum, og der så han to munkes urner. Han blev så bevæget af disse kunstværker, at han besluttede sig for at lave kopier af disse urner. Disse to urner skulle blive de to første modeller i Candino-samlingen. Urnerne var dekoreret med billeder af smukke roser. Billederne var inspireret af gobeliner fra det 17. århundrede, som er bevaret på museet.

Candino ure til mænd

Candino urmærket er kendt for sin kollektion af klassiske ure til mænd. Det har et bredt udvalg af ure, der passer til enhver smag og enhver lejlighed. Fra store og smarte ure til små, underspillede modeller, CANDINO tilbyder hele pakken. CANDINO Camo Squad – Dette ur er et ægte statement piece. Det er den type ur, der vil få folk til at vende hovedet, når du går forbi. Designet er meget farverigt og er virkelig iøjnefaldende. Uret har et automatisk urværk med datofunktion. Remmen er lavet af en blanding af læder og gummi. CANDINO Camo Squad XL – Dette er den større version af Camo Squad-uret. Det er også meget farverigt, men det ligner mere et casual ur end et dress ur. Remmen er lavet af farvestrålende gummi. CANDINO Country – Dette er et klassisk sølvfarvet ur med en kant i rosaguld. Det har en meget lille størrelse, med en diameter på kun 34 millimeter. Det har et kvartsurværk med datofunktion.

Candino dameure

Candino mærket har et bredt udvalg af ure til kvinder. Der er mange muligheder, og hvert ur er unikt. Disse ure er mindre udgaver af herreure, og de kan bæres både afslappet og formelt. CANDINO Country – Dette er et klassisk sølvfarvet ur med en kant i rosaguld. Det har en meget lille størrelse med en diameter på kun 34 millimeter. Det har et kvartsurværk med datofunktion. Det er et meget enkelt ur, og det er ideelt til dagligt brug.