Automatisk kladde

Hvorfor skal du vælge en Samshield ridehjelm ?

Du kan vælge mellem mange ridehjelme i dag. Men har du først prøvet en Samshield ridehjelm – Så er du ikke i tvivl. En ridehjelm fra Samshield er i en klasse for sig og det vil du vide når du prøver den.

Den har en fantastisk pasform både til dig der rider spring men bestemt også til dig der elsker at ride dressur. En Samshield ridehjelm er og bliver nr. 1 inden for ridehjelme.

 

Hver en Samshield ridehjelm til ?

De super fede og eksklusive ridehjelme fra det franske mærke Samshield er til dig der vil have en fed ridehjelm som du ikke finder på alle og enhverv. De super fede Samshield ridehjelme kan nemlig købes i mange prisklasser og du kan endda selv designe din helt egen ridehjelm fra Samshield.

Hos Gymnastik og Ridesport er vi eksperter i at designe de super fede ridehjelme og vi har lavet rigtig mange igennem årene.

 

Er en Samshield ridehjelm til 10.000,- mere sikker end en til 2500,- ?

Det korte svar er nej – En Samshield ridehjelm  til 10.000,- er ikke mere sikker end en standard Samshield ridehjelm. Det er nemlig samme ridehjelm. Det der adskiller den ene fra den anden er designet på selve hjelmen. Nogen er til super flotte sten på toppen, andre er til læder eller noget helt andet. Det er helt op til dig hvad du vælger.

 

Kan Samshield ridehjelm bruges til stævne ?

Du kan med sikkerhed godt bruge din nye Samshield ridehjelm til dit næste stævne.

Husk altid at du selv skal holde styr på hvilke regler der gælder i din klasse inden for dressur.

Hvilken ridehjelm fra Samshield er bedst for mig ?

Det er helt klart et spørgsmål om smag og behag. Men du vil med sikkerhed få et godt overblik hvis du kommer forbi vores rideudstyrsbutik. Her har vi altid et kæmpe udvalg klar til dig. Her vil du hurtig kunne se hvad der dur og hvad der ikke dur for dig.

 

Hvad skal du holde øje med hvis du køber en brugt Samshield ridehjelm ?

Hvis du gerne vil købe en Samshield ridehjelm brugt ? Så skal du være 100% sikker på at den ikke har været ude for nogen styrt eller på anden måde har fået nogen slag fra et styrt.

Dette er meget vigtig. Ellers er den måske ikke sikker hvis du skulle være uheldig at falde af hesten.

Den skal også have den nyeste standard samt den nyeste sikkerhedsgodkendelse.

Sidst men ikke mindst så er det ikke sikkert at der er garanti på hjelmen når du køber den brugt, det er der naturligvis når du køber en helt ny Samshield ridehjelm.